Cremet jomfruhummerbisque med timbale af jomfruhummer og grønt.
Varmrøget laks på sprød salat, rygeostecreme og ærteskud.
Lynstegt tun på chilicreme, soja og friske krydderurter.
Oksecarpaccio med rucula og parmesan.
Kold ærtesuppe med sø kogte rejer.
Rimet gin og tonic laks med syltede agurkebånd og limesauce.
Brød og smør til alle forretter
Hovedret:
Helstegt oksemørbrad med dijonsennep og friske krydderurter, portobellosvampe med syltede rødløg, årstidens grønt, kartoffeltimbale og pebersauce.
Unghanebryst stegt med krydderurter, dertil sautè af årstidens grøntsager, Pommes Anna kartofler og timiansky.
Øl braiseret svinekæber, glaserede perleløg, luftig kartoffelmos med rygeost, bagte rødbeder og gulerødder, brøndkarse, chips.
Helstegt kalvefilet med sesamstegte kartofler, vanilje bagte cherrytomater, spinatsouffle og rødvinssauce.
Lammekrone med selleripure, lammesky, bagte rodfrugter og spinat med syltede rødløg.
Citronglaseret rødtungefilet på svampebund med kartofler og estragonsauce.
Dessert:
Gateau Marcel chokoladekage med vanilje is, friske bær og hindbærcoulis.
Crème Brûlée med friske bær.
Tiramisu.
Fragilite med hindbærskum.
Trifli med årstidens frugt.
Osteanretning med 4 slags ost og tilbehør.
Forret: Pris pr. kuvert 110 kr.Hovedret: Pris pr. kuvert 225 kr.Dessert: Pris pr. kuvert 95 kr.Pris pr. kuvert for 2 retter 295 kr.Pris pr. kuvert for 3 retter 395 kr.
Buffet 1 325,00
Forret på tallerken: varmrøget laks med rygeostecreme, brød og smør.
Helstegt oksefilet
Kalkunbryst med pesto
Nye kartofler med løvstikke
½ stegte kartofler med sesam
Pastasalat
Spinatsalat med jordbær, ristet parmaskinke, mozzarella, og figner.
Bondesalat
Mojodressing og aioli
Brød og smør
Dessert som buffet: Chokoladekage med is og bær
Buffet 2 325,00
Cæcarsalat med tigerrejer, parmesan, croutoner og dressing
Helstegt oksefilet
Stegt unghanebryst med krydderurter
Flødekartofler
Stegte Kartofler med sesam
Melonsalat med feta og bredbladet persille
Broccolisalat med bacon, rødløg, rosiner og solsikkekerner
Pastasalat med semi dreid tomater og forårsløg
Bearnaisesauce og rødvinssauce
Flutes og smør med hvidløg
4 slags ost med tilbehør
Italiensk Buffet 325,00
Kold gazpachov suppe
Vitello tonnato
Kødboller i tomatsauce
Oksefilet med sennepstapenade
Stegte kartofler med sesam og urter
Ratatouille
Spinatsalat med jordbær, mozzarella, ristet parmaskinke og friske figner
Tomatsalat med basilikum
Bruchetta med parmaskinke
Middelhavsmix af oliven, hvidløg og chili
2 slags pesto
Oliven tapenade
Brød
Tiramisu
Sommer Buffet 325,00
Rösti med stenbiderrogn, cremefraiche, løg og dild.
Sommergrønt med radiser, varmrøget laks og rygeost.
Kold ærtesuppe med citronskal og rugbrøds chips.
Kalvecuvette med citrontimian og Dijon sennep.
Unghanebryst farseret med krydderurter.
Nye kartofler med løvstikke.
Salat med grønne asparges, ærteskud og pærer.
Vaniljebagte cherrytomater med frisee salat.
Cæcarsalat med parmesan og brød croutons.
Ramsløgspesto.
Brunet smør med soja og chili.
Jordbærtrifli.
Frokost Buffet fra 125,00
Fiskefilet med remoulade og citron
Lun leverpostej med bacon og champignon
Flæskesteg med rødkål
Hønsesalat
2 slags ost
Diverse brød og smør
Frokost fra 20,00
Håndmad 20 kr. pr. stk.
Smørrebrød 35 kr. pr. stk.
Ostemad på franskbrød 25 kr. pr. stk.
Sandwich 60 kr. pr. stk.
Trekantsandwich 20 kr. pr. stk.
Receptions Buffet / Tapas
Bruchetta – 1 stk. pr. person 15,-
Craprese spyd – 2 stk. pr. person 25,-
Små pølser i baconsvøb – 3 stk. pr. person 20,-
Dadler i bacon – 3 stk. pr. person 25,-
Asparges med røget laks – pr. person 30,
Lakserielette med rogn – pr. person 30,-
Kyllingespyd med sød chilisauce – 2 stk. pr. person 20,-
Mini forårsruller med chilisauce og soja – 3 stk. pr. person 20,-
Mini frikadeller vendt i pesto – 2 stk. pr. person 20,-
Wraps med røget laks eller parmaskinke – 2 stk. pr. person 30,-
Blinis med flødeost og rejer – 2 stk. pr. person 25,-
Tigerrejer på spyd (4 rejer) – 1 stk. pr. person 30,-
Stegt kammusling på ærtepure med peberrod – 1 stk. person 30,-
Vitello tonnato – pr. person 30,-
Rösti kartoffel med rygeostcreme og røget laks – pr. person 35,-
Brie vendt i sesam med balsamico glace – 1 stk. pr. person 15,-
Grøntsags stænger med dip – pr. person 15,-
Frisk skåret frugt – pr. person 15,-
Chokolademousse – person 25,-
Panna cotta – pr. person 25,-
Fyldt chokolade – 2 stk. pr. person 25,-
Jordbær dyppet i chokolade – 2 stk. pr. person 25,-
Trifli – pr. person 30,-
Tapas Buffet 175,00
4 slags pølse/pålæg med diverse tilbehør
1 slags pate med cornichoner
3 Slags ost med diverse tilbehør
Oliven og pesto
Diverse brød og smør
Brunch fra 199,00
Yoghurt med friske bær og mysli
3 slags pålæg
3 slags ost
Marmelade
Scrambled egg, bacon, pølser og amerikanske pandekager
Frisk Frugt
Wienerbrød
Franskbrød, rundstykker, rugbrød og smør
Ketchup og sirup
Juice
Kaffe og the
Pris pr. Kuvert 199 kr. ud af huset (uden drikkevarer).
Pris pr. kuvert i cafeen 249 kr.
Dansk hverdagskost fra 125,00
Biksemad med rødbeder, spejlæg eller bearnaisesauce og friskbagt rugbrød Pris pr. person 125,-
Skipperlabskovs med rødbeder, purløg, smør og friskbagt rugbrød Pris pr. person 125,-
Gule ærter med røget kogt flæsk, pølser og stærk sennep Pris pr. person 150,-
Stegt flæsk med kartofler, persillesovs og æble/peberrodskompot Pris pr. person 150,-
Mørbradgryde med cocktailpølser og bacon, kartoffelmos Pris pr. person 150,-
“Den bedste dessert jeg længe har smagt. Virkelig lækker.”