Menuer

til alle højtider
  • Kignæs menu fra 295,00
Forret:
  • Cremet jomfruhummerbisque med timbale af jomfruhummer og grønt.
  • Varmrøget laks på sprød salat, rygeostecreme og ærteskud.
  • Lynstegt tun på chilicreme, soja og friske krydderurter.
  • Oksecarpaccio med rucula og parmesan.
  • Kold ærtesuppe med sø kogte rejer.
  • Rimet gin og tonic laks med syltede agurkebånd og limesauce.
  • Brød og smør til alle forretter
Hovedret:
  • Helstegt oksemørbrad med dijonsennep og friske krydderurter, portobellosvampe med syltede rødløg, årstidens grønt, kartoffeltimbale og pebersauce.
  • Unghanebryst stegt med krydderurter, dertil sautè af årstidens grøntsager, Pommes Anna kartofler og timiansky.
  • Øl braiseret svinekæber, glaserede perleløg, luftig kartoffelmos med rygeost, bagte rødbeder og gulerødder, brøndkarse, chips.
  • Helstegt kalvefilet med sesamstegte kartofler, vanilje bagte cherrytomater, spinatsouffle og rødvinssauce.
  • Lammekrone med selleripure, lammesky, bagte rodfrugter og spinat med syltede rødløg.
  • Citronglaseret rødtungefilet på svampebund med kartofler og estragonsauce.
Dessert:
  • Gateau Marcel chokoladekage med vanilje is, friske bær og hindbærcoulis.
  • Crème Brûlée med friske bær.
  • Tiramisu.
  • Fragilite med hindbærskum.
  • Trifli med årstidens frugt.
  • Osteanretning med 4 slags ost og tilbehør.
Forret: Pris pr. kuvert 110 kr.
Hovedret: Pris pr. kuvert 225 kr.
Dessert: Pris pr. kuvert 95 kr.

Pris pr. kuvert for 2 retter 295 kr.
Pris pr. kuvert for 3 retter 395 kr.
  • Buffet 1 325,00
  • Forret på tallerken: varmrøget laks med rygeostecreme, brød og smør.
  • Helstegt oksefilet
  • Kalkunbryst med pesto
  • Nye kartofler med løvstikke
  • ½ stegte kartofler med sesam
  • Pastasalat
  • Spinatsalat med jordbær, ristet parmaskinke, mozzarella, og figner.
  • Bondesalat
  • Mojodressing og aioli
  • Brød og smør
  • Dessert som buffet: Chokoladekage med is og bær
  • Buffet 2 325,00
  • Cæcarsalat med tigerrejer, parmesan, croutoner og dressing
  • Helstegt oksefilet
  • Stegt unghanebryst med krydderurter
  • Flødekartofler
  • Stegte Kartofler med sesam
  • Melonsalat med feta og bredbladet persille
  • Broccolisalat med bacon, rødløg, rosiner og solsikkekerner
  • Pastasalat med semi dreid tomater og forårsløg
  • Bearnaisesauce og rødvinssauce
  • Flutes og smør med hvidløg
  • 4 slags ost med tilbehør
  • Italiensk Buffet 325,00
  • Kold gazpachov suppe
  • Vitello tonnato
  • Kødboller i tomatsauce
  • Oksefilet med sennepstapenade
  • Stegte kartofler med sesam og urter
  • Ratatouille
  • Spinatsalat med jordbær, mozzarella, ristet parmaskinke og friske figner
  • Tomatsalat med basilikum
  • Bruchetta med parmaskinke
  • Middelhavsmix af oliven, hvidløg og chili
  • 2 slags pesto
  • Oliven tapenade
  • Brød
  • Tiramisu
  • Sommer Buffet 325,00
  • Rösti med stenbiderrogn, cremefraiche, løg og dild.
  • Sommergrønt med radiser, varmrøget laks og rygeost.
  • Kold ærtesuppe med citronskal og rugbrøds chips.
  • Kalvecuvette med citrontimian og Dijon sennep.
  • Unghanebryst farseret med krydderurter.
  • Nye kartofler med løvstikke.
  • Salat med grønne asparges, ærteskud og pærer.
  • Vaniljebagte cherrytomater med frisee salat.
  • Cæcarsalat med parmesan og brød croutons.
  • Ramsløgspesto.
  • Brunet smør med soja og chili.
  • Jordbærtrifli.
  • Frokost Buffet fra 125,00
  • Fiskefilet med remoulade og citron
  • Lun leverpostej med bacon og champignon
  • Flæskesteg med rødkål
  • Hønsesalat
  • 2 slags ost
  • Diverse brød og smør
  • Frokost fra 20,00
  • Håndmad 20 kr. pr. stk.
  • Smørrebrød 35 kr. pr. stk.
  • Ostemad på franskbrød 25 kr. pr. stk.
  • Sandwich 60 kr. pr. stk.
  • Trekantsandwich 20 kr. pr. stk.
  • Receptions Buffet / Tapas
  • Bruchetta – 1 stk. pr. person 15,-
  • Craprese spyd – 2 stk. pr. person 25,-
  • Små pølser i baconsvøb – 3 stk. pr. person 20,-
  • Dadler i bacon – 3 stk. pr. person 25,-
  • Asparges med røget laks – pr. person 30,
  • Lakserielette med rogn – pr. person 30,-
  • Kyllingespyd med sød chilisauce – 2 stk. pr. person 20,-
  • Mini forårsruller med chilisauce og soja – 3 stk. pr. person 20,-
  • Mini frikadeller vendt i pesto – 2 stk. pr. person 20,-
  • Wraps med røget laks eller parmaskinke – 2 stk. pr. person 30,-
  • Blinis med flødeost og rejer – 2 stk. pr. person 25,-
  • Tigerrejer på spyd (4 rejer) – 1 stk. pr. person 30,-                                    
  • Stegt kammusling på ærtepure med peberrod – 1 stk. person 30,-
  • Vitello tonnato – pr. person 30,-
  • Rösti kartoffel med rygeostcreme og røget laks – pr. person 35,-
  • Brie vendt i sesam med balsamico glace – 1 stk. pr. person 15,-
  • Grøntsags stænger med dip – pr. person  15,-
  • Frisk skåret frugt – pr. person 15,-
  • Chokolademousse – person 25,-
  • Panna cotta – pr. person 25,-
  • Fyldt chokolade – 2 stk. pr. person 25,-
  • Jordbær dyppet i chokolade – 2 stk. pr. person  25,-
  • Trifli – pr. person 30,-
  • Tapas Buffet 175,00
  • 4 slags pølse/pålæg med diverse tilbehør
  • 1 slags pate med cornichoner
  • 3 Slags ost med diverse tilbehør
  • Oliven og pesto
  • Diverse brød og smør
  • Brunch fra 199,00
  • Yoghurt med friske bær og mysli
  • 3 slags pålæg
  • 3 slags ost
  • Marmelade
  • Scrambled egg, bacon, pølser og amerikanske pandekager
  • Frisk Frugt
  • Wienerbrød
  • Franskbrød, rundstykker, rugbrød og smør
  • Ketchup og sirup
  • Juice
  • Kaffe og the

Pris pr. Kuvert 199 kr. ud af huset (uden drikkevarer).

Pris pr. kuvert i cafeen 249 kr.

  • Dansk hverdagskost fra 125,00
  • Biksemad med rødbeder, spejlæg eller bearnaisesauce og friskbagt rugbrød
    Pris pr. person 125,-
  • Skipperlabskovs med rødbeder, purløg, smør og friskbagt rugbrød
    Pris pr. person 125,-
  • Gule ærter med røget kogt flæsk, pølser og stærk sennep
    Pris pr. person 150,-
  • Stegt flæsk med kartofler, persillesovs og æble/peberrodskompot
    Pris pr. person 150,-
  • Mørbradgryde med cocktailpølser og bacon, kartoffelmos
    Pris pr. person 150,-

“Den bedste dessert jeg længe har smagt. Virkelig lækker.”

Anders Toft, Lyndby