menuer

Afholdes arrangementet i cafeen er der tillæg på 75 kr. pr person

Brunch

Brunch:

Yoghurt med friske bær og mysli
3 slags pålæg
3 slags ost
Marmelade
Scrambled eeg, bacon, pølser og amerikanske pandekager
Frisk frugt

Wienerbrød
Franskbrød, rundstykker, rugbrød og smør

Ketchup og sirup

Juice
Kaffe og the

Pris pr. kuvert  150 kr. ud af huset. Uden drikkevarer.

Pris pr. kuvert i cafeen 195 kr.


 

Receptions buffet/Tapas

  • Bruchetta 
    • 1 stk. pr. person   
    • 15,-                                                                   
  • Craprese spyd
    • 2 stk. pr. person
    • 25,-
  • Små pølser i baconsvøb  
    • 3 stk.pr. person 
    • 20,- 
  • Dadler i bacon  
    • 3 stk.pr. person     
    • 25,-                      
  • Asparges med røget laks 
    • Pr. person     
    • 30,-                                       
  • Lakserielette med rogn
    • Pr. person
    • 30,-
  • Kyllingespyd med sød chilisauce 
    • 2 stk. pr. person    
    • 20,-                      
  • Mini forårsruller med chilisauce og soja 
    • 3 stk.pr. person     
    • 20,-            
  • Mini frikadeller vendt i pesto 
    • 2 stk. pr. person   
    • 20,-                              
  • Wraps med røget laks eller parmaskinke  
    • 2 stk. pr. person 
    • 30,-           
  • Blinis med flødeost og rejer 
    • 2 stk. pr. person   
    • 25,-                                  
  • Tigerrejer på spyd (4 rejer)   
    • 1 stk. pr. person     
    • 30,-                                             
  • Stegt kammusling på ærtepure med peberrod  
    • 1 stk. pr. person 
    • 30,- 
  • Vitello tonnato
    • pr. person
    • 30,-
  • Rösti kartoffel med rygeostecreme og røget laks
    • pr. person
    • 35,-
  • Brie vendt i sesam med balsamico glace   
    • 1 stk. pr. person      
    • 15,- 
  • Grøntsags stænger med dip   
    • pr. person
    • 15,-                                                
  • Frisk skåret frugt  
    • pr. person
    • 15,-                                                                    
  • Chokolademousse  
    • pr. person
    • 25,-                                                              
  • Trifli
    • pr. person
    • 30,-
  • Panna cotta    
    • pr. person
    • 25,-                                                                 
  • Fyldt chokolade  
    • 2 stk.pr. person   
    • 25,-                                                         
  • Jordbær dyppet i chokolade  
    • 2 stk. pr. Person 
    • 25,-                                  


Tre retters menu

Forret:


  • Cremet jomfruhummerbisque med timbale af jomfruhummer og grønt.
  • Varmrøget laks på sprød salat, rygeostecreme og ærteskud.
  • Lynstegt tun på chilicreme, soja og friske krydderurter.
  • Oksecarpaccio med rucula og parmesan.
  • Kold ærtesuppe med sø kogte rejer.
  • Rimet gin og tonic laks med syltede agurkebånd og limesauce.

            Brød og smør til alle forretter

 

Dessert:

 

  • Gateau marcel chokoladekage med vanilje is, friske bær og hindbærcoulis.
  • Creme brulèe med friske bær.
  • Tiramisu
  • Fragilite med hindbærskum.
  • Trifli med årstidens frugt.
  • Osteanretning med 4 slags ost og tilbehør.


Buffeter

Buffet: 1

  • Forret på tallerken: varmrøget laks med rygeostecreme, brød og smør.
  • Helstegt oksefilet
  • Kalkunbryst med pesto
  • Nye kartofler med løvstikke
  • ½ stegte kartofler med sesam
  • Pastasalat
  • Spinatsalat med jordbær, ristet parmaskinke, mozzarella, og figner.
  • Bondesalat
  • Mojodressing og aioli
  • Brød og smør
  • Dessert som buffet: Chokoladekage med is og bær

 

Pris pr. kuvert 325 kr.


Sommerbuffet

 

  • Rösti med stenbiderrogn, cremefraiche, løg og dild.
  • Sommergrønt med radiser, varmrøget laks og rygeost.
  • Kold ærtesuppe med citronskal og rugbrøds chips.
  • Kalvecuvette med citrontimian og Dijon sennep.
  • Unghanebryst farseret med krydderurter.
  • Nye kartofler med løvstikke.
  • Salat med grønne asparges, ærteskud og pærer.
  • Vaniljebagte cherrytomater med frisee salat.
  • Cæcarsalat med parmesan og brød croutons.
  • Ramsløgspesto.
  • Brunet smør med soja og chili.
  • Jordbærtrifli.

 

Pris pr. kuvert 325 kr.

Frokostbuffet:

 

  • Fiskefilet med remoulade og citron
  • Lun leverpostej med bacon og champignon
  • Flæskesteg med rødkål
  • Hønsesalat
  • 2 slags ost
  • Diverse brød og smør

 

Pris pr. Kuvert 125 kr.



Hovedret:

 

  • Helstegt oksemørbrad med dijonsennep og friske krydderurter, portobellosvampe med syltede rødløg, årstidens grønt, kartoffeltimbale og pebersauce.
  • Unghanebryst stegt med krydderurter, dertil sautè af årstidens grøntsager, pommes anna kartofler og timiansky.
  • Øl braiseret svinekæber, glaserede perleløg, luftig kartoffelmos med rygeost, bagte rødbeder og gulerødder, brøndkarse, chips.
  • Helstegt kalvefilet med sesamstegte kartofler, vanilje bagte cherrytomater, spinatsouffle og rødvinssauce.
  • Lammekrone med selleripure, lammesky, bagte rodfrugter og spinat med syltede rødløg.
  • Citronglasret rødtungefilet på svampebund med kartofler og estragonsauce.



Forret: Pris pr. kuvert 110 kr.                                            

Hovedret: Pris pr. kuvert 225 kr.

Dessert: Pris pr. kuvert 95 kr.                                                       

 

Pris pr. kuvert for 2 retter 295 kr.

Pris pr. kuvert for 3 retter 395 kr.

 

 


Buffet: 2

 

  • Cæcarsalat med tigerrejer, parmesan, croutoner og dressing
  • Helstegt oksefilet
  • Stegt unghanebryst med krydderurter
  • Flødekartofler
  • Stegte Kartofler med sesam
  • Melonsalat med feta og bredbladet persille
  • Broccolisalat med bacon, rødløg, rosiner og solsikkekerner
  • Pastasalat med semi dreid tomater og forårsløg
  • Bearnaise sauce og rødvins sauce
  • Flutes og smør med hvidløg
  • 4 slags ost med tilbehør

 

Pris pr. kuvert 325 kr.

Italiensk buffet:

 

  • Kold gazpachosuppe
  • Vitello tonnato
  • Kødboller i tomatsauce
  • Oksefilet med sennepstapenade
  • Stegte kartofler med sesam og urter
  • Ratatouille
  • Spinatsalat med jordbær, mozzarella, ristet parmaskinke og friske figner
  • Tomatsalat med basilikum
  • Bruchetta med parmaskinke
  • Middelhavsmix af oliven, hvidløg og chili
  • 2 slags pesto
  • oliven tapende
  • Brød
  • Tiramisu

 

Pris pr. kuvert 325 kr.


Tapas Buffet:

 

  • 4 slags pølse/pålæg med diverse tilbehør
  • 1 slags pate med cornichoner
  • 3 Slags ost med diverse tilbehør
  • Oliven og pesto
  • Diverse brød og smør

 

Pris pr. kuvert 175 kr.

 

Dansk hverdagskost…

  • Biksemad med rødbeder, spejlæg eller bearnaisesauce og friskbagt rugbrød.

Pris pr. person 125,-

 

  • Skipperlabskovs med rødbeder, purløg, smør og friskbagt rugbrød.

Pris pr. person 125,-

 

  • Gule ærter med røget kogt flæsk, pølser og stærk sennep.

Pris pr. person 150,-

 

  • Stegt flæsk med kartofler, persillesovs og æble/peberrodskompot

Pris pr. person 150,-

 

  • Mørbradgryde med cocktailpølser og bacon, kartoffelmos.

Pris pr. person 150,-

Smørrebrød og Sandwich 


Sandwich 50 kr. pr. stk.


Trekantsandwich 20 kr. pr. stk.


Håndmad 20 kr. pr. stk.


Smørrebrød 35 kr. pr. stk.


Ostemad på franskbrød 25 kr. pr. stk.

Hvis der ikke var noget der fangede dig eller du selv har en ide til hvad du godt kunne tænke dig at spise til dit angermang, så er du velkommen til at komme ned i cafeen og snak med eller sende en mail til kignaescafe@gmail.com