Brunch

Brunch:

Yoghurt med mysli
3 slags pålæg
3 slags ost
Marmelade
Scramble eeg, bacon, pølser og pandekager
Frisk frugt
Diverse brød
Kaffe/The
Juice

Pris pr. kuvert i cafeen 175 kr.

Børn under 12 år i cafeen 100 kr.

Ud af huset 150 kr. uden drikkevarer.

 

Receptions buffet/Tapas

  • Bruchetta                                                                   
  • Små pølser i baconsvøb                                        
  • Dadler i bacon                                                             
  • Asparges med røget laks                                         
  • Kyllingespyd med sød chilisauce                            
  • Mini forårsruller med chilisauce og soja               
  • Mini frikadeller vendt i pesto                               
  • Wraps med røget laks eller parmaskinke           
  • Blinis med flødeost og rejer                                   
  • Tigerrejer på spyd (4 rejer)                                                  
  • Stegt kammusling på ærtepure med peberrod 
  • Brie vendt i sesam med balsamico glace             
  • Gorgonzola med rødløg, karse på ristet rugbrød           
  • Grøntsags stænger med dip                                                
  • Frisk skåret frugt                                                                    
  • Chokolademousse                                                             
  • Panna cotta                                                                       
  • Fyldt chokolade                                                           
  • Jordbær dyppet i chokolade                                   


Vi andbefaler 7-10 slags


1 stk. pr. person 

3 stk.pr. person

3 stk. pr. person

2 stk. pr. person 

2 stk. pr. person

3 stk.pr. person

2 stk. pr. person 

2 stk. pr. person

2 stk. pr. person

1 stk. pr. person

1 stk. pr. person

1 stk. pr. person






3 stk. pr. person

3 stk.pr. person

15,-

15,-

15,-

30,-

15,-

20,-

15,-

25,-

25,-

25,-

30,-

15,-

20,-

15,-

15,-

20,-

20,-

25,-

20,-

Julemenuer 2020


             Den lille julemenu


  • Marineret sild med løg og capers.
  • Karrysild med æbler.
  • ½ Æg med rejer.
  • Fiskefilet med grov remoulade og citroner.
  • Frikadeller med hjemmelavet rødkål og agurkesalat.
  • Leverpostej med bacon og champignon.
  • Risalamande med kirsebærsauce.
  • Brød, smør og fedt.

        

  • Pris pr. person 165 kr.

              Min. 8 pers.

Afholdes julefrokosten i cafeen vil der være et tillæg på 75 kr. pr. person.

              Jule menu 1


  • Kryddersild med løg og capers.
  • Karrysild med æbler.
  • ½ æg og rejer.
  • Fiskefilet med grov remoulade og citroner.
  • Gravet Laks med dild og sennepsdressing.
  • Flæskesteg med hjemmelavet rødkål og agurkesalat.
  • Mørbradbøffer med bløde løg og stegte champignon.
  • Roastbeef med grov remoulade, høvlet peberrod og friterede løg.
  • Vesterhavsost og brie med druer og kiks.
  • Risalamande med kirsebærsauce.
  • Brød, smør og fedt.

             

  • Pris pr. person 245 kr.

              Min. 10 pers.

             Luksus Julemenu.

 

  • Marineret sild med løg og capers.
  • Stegte sild med syltede rødløg.
  • Varmrøget laks med rejer, urtedressing og citron.
  • Hønsesalat med ristede svampe og bacon.
  • Stegt andebryst på julesalat med appelsin, valnødder og balsamico glace.
  • Flæskesteg med hjemmelavet rødkål og agurkesalat.
  • Æbleflæsk.
  • Vesterhavsost og brie med druer og kiks.
  • Risalamande med kirsebærsauce.
  • Brød med smør og fedt.                          
  • Pris pr. person 295 kr.

              Min. 10 pers.

            

Tre retters menu

Forret:


  • Cremet jomfruhummerbisque med timbale af jomfruhummer og grønt.
  • Varmrøget laks på sprød salat, rygeostecreme og ærteskud.
  • Lynstegt tun på chilicreme, soja og friske krydderurter.
  • Oksecarpaccio med rucula og parmesan.
  • Kold ærtesuppe med sø kogte rejer.
  • Rimet gin og tonic laks med syltede agurkebånd og limesauce.

            Brød og smør til alle forretter

 

Dessert:

 

  • Gateau marcel chokoladekage med vanilje is, friske bær og hindbærcoulis.
  • Creme brulèe med friske bær.
  • Tiramisu
  • Fragilite med hindbærskum.
  • Trifli med årstidens frugt.
  • Osteanretning med 4 slags ost og tilbehør.


Buffeter

Buffet: 1

  • Forret på tallerken: varmrøget laks med rygeostecreme, brød og smør.
  • Helstegt oksefilet
  • Kalkunbryst med pesto
  • Nye kartofler med løvstikke
  • ½ stegte kartofler med sesam
  • Pastasalat
  • Spinatsalat med jordbær, ristet parmaskinke, mozzarella, og figner.
  • Bondesalat
  • Mojodressing og aioli
  • Brød og smør
  • Dessert som buffet: Chokoladekage med is og bær

 

Pris pr. kuvert 275 kr.


Sommerbuffet

 

  • Rösti med stenbiderrogn, cremefraiche, løg og dild.
  • Sommergrønt med radiser, varmrøget laks og rygeost.
  • Kold ærtesuppe med citronskal og rugbrøds chips.
  • Kalvecuvette med citrontimian og Dijon sennep.
  • Unghanebryst farseret med krydderurter.
  • Nye kartofler med løvstikke.
  • Salat med grønne asparges, ærteskud og pærer.
  • Vaniljebagte cherrytomater med frisee salat.
  • Cæcarsalat med parmesan og brød croutons.
  • Ramsløgspesto.
  • Brunet smør med soja og chili.
  • Jordbærtrifli.

 

Pris pr. kuvert 325 kr.

Frokostbuffet:

 

  • Fiskefilet med remoulade og citron
  • Lun leverpostej med bacon og champignon
  • Flæskesteg med rødkål
  • Hønsesalat
  • 2 slags ost
  • Diverse brød og smør

 

Pris pr. Kuvert 125 kr.


Afholdes frokosten i cafeen vil der være et tillæg på 50 kr. pr. person.

Hovedret:

 

  • Helstegt oksemørbrad med dijonsennep og friske krydderurter, portobellosvampe med syltede rødløg, årstidens grønt, kartoffeltimbale og pebersauce.
  • Unghanebryst stegt med krydderurter, dertil sautè af årstidens grøntsager, pommes anna kartofler og timiansky.
  • Øl braiseret svinekæber, glaserede perleløg, luftig kartoffelmos med rygeost, bagte rødbeder og gulerødder, brøndkarse, chips.
  • Helstegt kalvefilet med sesamstegte kartofler, vanilje bagte cherrytomater, spinatsouffle og rødvinssauce.
  • Lammekrone med selleripure, lammesky, bagte rodfrugter og spinat med syltede rødløg.
  • Citronglasret rødtungefilet på svampebund med kartofler og estragonsauce.



Forret: Pris pr. kuvert 90 kr.                                            

Hovedret: Pris pr. kuvert 195 kr.

Dessert: Pris pr. kuvert 85 kr.                                                       

 

Pris pr. kuvert for 2 retter 275 kr.

Pris pr. kuvert for 3 retter 325 kr.

 

 


Buffet: 2

 

  • Cæcarsalat med tigerrejer, parmesan, croutoner og dressing
  • Helstegt oksefilet
  • Stegt unghanebryst med krydderurter
  • Flødekartofler
  • Stegte Kartofler med sesam
  • Melonsalat med feta og bredbladet persille
  • Broccolisalat med bacon, rødløg, rosiner og solsikkekerner
  • Pastasalat med semi dreid tomater og forårsløg
  • Bearnaise sauce og rødvins sauce
  • Flutes og smør med hvidløg
  • 4 slags ost med tilbehør

 

Pris pr. kuvert 275 kr.

Italiensk buffet:

 

  • Kold gazpachosuppe
  • Vitello tonnato
  • Kødboller i tomatsauce
  • Oksefilet med sennepstapenade
  • Stegte kartofler med sesam og urter
  • Ratatouille
  • Spinatsalat med jordbær, mozzarella, ristet parmaskinke og friske figner
  • Tomatsalat med basilikum
  • Bruchetta med parmaskinke
  • Middelhavsmix af oliven, hvidløg og chili
  • 2 slags pesto
  • oliven tapende
  • Brød
  • Tiramisu

 

Pris pr. kuvert 295 kr.


Pølsebord:

 

  • 4 slags pølse/pålæg med diverse tilbehør
  • 1 slags pate med cornichoner
  • 3 Slags ost med diverse tilbehør
  • Oliven og pesto
  • Diverse brød og smør

 

Pris pr. kuvert 175 kr.

 

Dansk hverdagskost…

  • Biksemad med rødbeder, spejlæg eller bearnaisesauce og friskbagt rugbrød.

Pris pr. person 100,-

 

  • Skipperlabskovs med rødbeder, purløg, smør og friskbagt rugbrød.

Pris pr. person 115,-

 

  • Gule ærter med røget kogt flæsk, pølser og stærk sennep.

Pris pr. person 125,-

 

  • Stegt flæsk med kartofler, persillesovs og æble/peberrodskompot

Pris pr. person 125,-

 

  • Mørbradgryde med cocktailpølse og bacon, kartoffelmos.

Pris pr. person 125,-

Smørebrød og sandwich

  • Sandwich 45 kr. pr. stk.
  • Håndmad 15 kr. pr. stk.
  • Smørrebrød 28 kr. pr. stk.

Hvis der ikke var noget der fangede dig eller du selv har en ide til hvad du godt kunne tænke dig at spise til dit angermang, så er du velkommen til at komme ned i cafeen og snak med eller sende en mail ved at udfylde formularen her under.

Cafè Kignæs

Smedeengen 4

3630 Jægerspris

Tlf. 28736647

Email: kignaescafe@gmail.com

CVR 19214532


Åbnings tider

Mandag 15.30-20.30

Tirsdag 12.00-20.30

Onsdag 14.00-20.30

Torsdag 15.30-20.30

Fredag, Lørdag og Søndag

efter aftale.


FOLLOW US

© Copyright. All Rights Reserved.