Afholdes arrangementet i cafeen er der tillæg på 75 kr. pr person
Brunch
Brunch:
Yoghurt med friske bær og mysli 3 slags pålæg 3 slags ost Marmelade Scrambled eeg, bacon, pølser og amerikanske pandekager Frisk frugt
Wienerbrød Franskbrød, rundstykker, rugbrød og smør
Ketchup og sirup
Juice Kaffe og the
Pris pr. kuvert 150 kr. ud af huset. Uden drikkevarer.
Pris pr. kuvert i cafeen 195 kr.
Receptions buffet/Tapas
Bruchetta
1 stk. pr. person
15,-
Craprese spyd
2 stk. pr. person
25,-
Små pølser i baconsvøb
3 stk.pr. person
20,-
Dadler i bacon
3 stk.pr. person
25,-
Asparges med røget laks
Pr. person
30,-
Lakserielette med rogn
Pr. person
30,-
Kyllingespyd med sød chilisauce
2 stk. pr. person
20,-
Mini forårsruller med chilisauce og soja
3 stk.pr. person
20,-
Mini frikadeller vendt i pesto
2 stk. pr. person
20,-
Wraps med røget laks eller parmaskinke
2 stk. pr. person
30,-
Blinis med flødeost og rejer
2 stk. pr. person
25,-
Tigerrejer på spyd (4 rejer)
1 stk. pr. person
30,-
Stegt kammusling på ærtepure med peberrod
1 stk. pr. person
30,-
Vitello tonnato
pr. person
30,-
Rösti kartoffel med rygeostecreme og røget laks
pr. person
35,-
Brie vendt i sesam med balsamico glace
1 stk. pr. person
15,-
Grøntsags stænger med dip
pr. person
15,-
Frisk skåret frugt
pr. person
15,-
Chokolademousse
pr. person
25,-
Trifli
pr. person
30,-
Panna cotta
pr. person
25,-
Fyldt chokolade
2 stk.pr. person
25,-
Jordbær dyppet i chokolade
2 stk. pr. Person
25,-
Julemenuer 2022
Tre retters menu
Forret:
Cremet jomfruhummerbisque med timbale af jomfruhummer og grønt.
Varmrøget laks på sprød salat, rygeostecreme og ærteskud.
Lynstegt tun på chilicreme, soja og friske krydderurter.
Oksecarpaccio med rucula og parmesan.
Kold ærtesuppe med sø kogte rejer.
Rimet gin og tonic laks med syltede agurkebånd og limesauce.
Brød og smør til alle forretter
Dessert:
Gateau marcel chokoladekage med vanilje is, friske bær og hindbærcoulis.
Creme brulèe med friske bær.
Tiramisu
Fragilite med hindbærskum.
Trifli med årstidens frugt.
Osteanretning med 4 slags ost og tilbehør.
Buffeter
Buffet: 1
Forret på tallerken: varmrøget laks med rygeostecreme, brød og smør.
Helstegt oksefilet
Kalkunbryst med pesto
Nye kartofler med løvstikke
½ stegte kartofler med sesam
Pastasalat
Spinatsalat med jordbær, ristet parmaskinke, mozzarella, og figner.
Bondesalat
Mojodressing og aioli
Brød og smør
Dessert som buffet: Chokoladekage med is og bær
Pris pr. kuvert 325 kr.
Sommerbuffet
Rösti med stenbiderrogn, cremefraiche, løg og dild.
Sommergrønt med radiser, varmrøget laks og rygeost.
Kold ærtesuppe med citronskal og rugbrøds chips.
Kalvecuvette med citrontimian og Dijon sennep.
Unghanebryst farseret med krydderurter.
Nye kartofler med løvstikke.
Salat med grønne asparges, ærteskud og pærer.
Vaniljebagte cherrytomater med frisee salat.
Cæcarsalat med parmesan og brød croutons.
Ramsløgspesto.
Brunet smør med soja og chili.
Jordbærtrifli.
Pris pr. kuvert 325 kr.
Frokostbuffet:
Fiskefilet med remoulade og citron
Lun leverpostej med bacon og champignon
Flæskesteg med rødkål
Hønsesalat
2 slags ost
Diverse brød og smør
Pris pr. Kuvert 125 kr.
Hovedret:
Helstegt oksemørbrad med dijonsennep og friske krydderurter, portobellosvampe med syltede rødløg, årstidens grønt, kartoffeltimbale og pebersauce.
Unghanebryst stegt med krydderurter, dertil sautè af årstidens grøntsager, pommes anna kartofler og timiansky.
Øl braiseret svinekæber, glaserede perleløg, luftig kartoffelmos med rygeost, bagte rødbeder og gulerødder, brøndkarse, chips.
Helstegt kalvefilet med sesamstegte kartofler, vanilje bagte cherrytomater, spinatsouffle og rødvinssauce.
Lammekrone med selleripure, lammesky, bagte rodfrugter og spinat med syltede rødløg.
Citronglasret rødtungefilet på svampebund med kartofler og estragonsauce.
Forret: Pris pr. kuvert 110 kr.
Hovedret: Pris pr. kuvert 225 kr.
Dessert: Pris pr. kuvert 95 kr.
Pris pr. kuvert for 2 retter 295 kr.
Pris pr. kuvert for 3 retter 395 kr.
Buffet: 2
Cæcarsalat med tigerrejer, parmesan, croutoner og dressing
Helstegt oksefilet
Stegt unghanebryst med krydderurter
Flødekartofler
Stegte Kartofler med sesam
Melonsalat med feta og bredbladet persille
Broccolisalat med bacon, rødløg, rosiner og solsikkekerner
Pastasalat med semi dreid tomater og forårsløg
Bearnaise sauce og rødvins sauce
Flutes og smør med hvidløg
4 slags ost med tilbehør
Pris pr. kuvert 325 kr.
Italiensk buffet:
Kold gazpachosuppe
Vitello tonnato
Kødboller i tomatsauce
Oksefilet med sennepstapenade
Stegte kartofler med sesam og urter
Ratatouille
Spinatsalat med jordbær, mozzarella, ristet parmaskinke og friske figner
Tomatsalat med basilikum
Bruchetta med parmaskinke
Middelhavsmix af oliven, hvidløg og chili
2 slags pesto
oliven tapende
Brød
Tiramisu
Pris pr. kuvert 325 kr.
Tapas Buffet:
4 slags pølse/pålæg med diverse tilbehør
1 slags pate med cornichoner
3 Slags ost med diverse tilbehør
Oliven og pesto
Diverse brød og smør
Pris pr. kuvert 175 kr.
Dansk hverdagskost…
Biksemad med rødbeder, spejlæg eller bearnaisesauce og friskbagt rugbrød.
Pris pr. person 125,-
Skipperlabskovs med rødbeder, purløg, smør og friskbagt rugbrød.
Pris pr. person 125,-
Gule ærter med røget kogt flæsk, pølser og stærk sennep.
Pris pr. person 150,-
Stegt flæsk med kartofler, persillesovs og æble/peberrodskompot
Pris pr. person 150,-
Mørbradgryde med cocktailpølser og bacon, kartoffelmos.
Pris pr. person 150,-
Smørrebrød og Sandwich
Sandwich 50 kr. pr. stk.
Trekantsandwich 20 kr. pr. stk.
Håndmad 18 kr. pr. stk.
Smørrebrød 32 kr. pr. stk.
Ostemad på franskbrød 20 kr. pr. stk.
Hvis der ikke var noget der fangede dig eller du selv har en ide til hvad du godt kunne tænke dig at spise til dit angermang, så er du velkommen til at komme ned i cafeen og snak med eller sende en mail til kignaescafe@gmail.com